010 - 413 89 11 info@voetklachten.nl

Diabetes of reumapatiënt?

Professionele voetzorg is dan vaak noodzakelijk

Voor diabetes- en reumapatiënten is professionele voetzorg zeer belangrijk. Het verwaarlozen van voetklachten kan grote gevolgen hebben. Heeft u last van vermoeide en pijnlijke voeten? Maak snel een afspraak bij Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts.

Specialistische voetzorg door een professional

De gediplomeerde Medisch Pedicure (aangesloten bij ProCERT, ProVoet en de Nederlandse Maatschappij Medisch Voetzorgverleners NMMV) is gespecialiseerd in het behandelen van de diabetische en reumatische voet. Met haar deskundigheid en jarenlange ervaring zijn uw voeten in goede handen. Door de beproefde werkmethodiek van Jopie Stuyts krijgt u de professionele voetzorg die u nodig heeft. Zij werkt uitsluitend met instrumenten en materialen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, zoals voorgeschreven door het NMMV.

Tijdens uw eerste consult kunt u een uitgebreide uitleg verwachten, waaronder informatie over uw voetverzorging in relatie tot uw ziektebeeld. Voetbehandelingen bij diabetes- en reumapatiënten worden in de meeste gevallen door uw verzekering vergoed.

Afspraak maken voor een behandeling? Contact met Voetklachten.nl | Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts | Voetverzorging | Rotterdam
Afspraak maken voor een behandeling? Contact met Voetklachten.nl - Bureau | Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts | Voetverzorging | Rotterdam

Klanttevredenheid

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 4.9 van de 5 sterren! Ook tevreden? Laat het weten!

Volg ons ook!

Voor tips ter verbetering van jouw voetverzorging bekijk regelmatig onze website voor nieuws.

Advies nodig?

Bel 010 – 413 89 11 voor een afspraak en wij helpen je graag met advies over de juiste voetverzorging.