010 - 413 89 11 info@voetklachten.nl

Oncologische voetzorg

Gespecialiseerde voetzorg voor kankerpatiënten

Jopie Stuyts is gespecialiseerd in oncologische voetzorgverlening. Voor kankerpatiënten is professionele voetverzorging zeer belangrijk. Iemand die een behandeling voor deze ziekte ondergaat, kan gehinderd worden door een aantal vervelende bijwerkingen aan de voetnagels en -huid. Een goede professionele voetzorgverlening kan een grote positieve invloed hebben op het leefcomfort.

Waarom meer aandacht voor uw voeten?

Het doel van oncologische voetzorg is de voeten van kankerpatiënten in een zo optimaal mogelijke conditie brengen en houden. Door deze professionele voetzorg wordt de veiligheid en gezondheid van de patiënt ondersteund. Oncologische voetzorg wordt altijd verleend in samenspraak met het behandelteam van de patiënt om op die manier de behandelingen goed op elkaar af te kunnen stemmen.

Heeft u behoefte aan oncologische voetzorgverlening? Neem contact op met Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts voor een consult. Jopie Stuyts is gespecialiseerd in het verlenen van oncologische voetzorg om eventuele bijwerkingen aan nagels en huid als gevolg van chemobehandelingen zoveel als mogelijk te beperken (hand- voet syndroom). Met haar deskundigheid en jarenlange ervaring zijn uw voeten in goede handen.

Bel voor een afspraak bij Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts vandaag nog naar 010 – 413 89 11.

Afspraak maken voor een behandeling? Contact met Voetklachten.nl | Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts | Voetverzorging | Rotterdam
Afspraak maken voor een behandeling? Contact met Voetklachten.nl - Bureau | Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts | Voetverzorging | Rotterdam

Klanttevredenheid

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 4.9 van de 5 sterren! Ook tevreden? Laat het weten!

Volg ons ook!

Voor tips ter verbetering van jouw voetverzorging bekijk regelmatig onze website voor nieuws.

Advies nodig?

Bel 010 – 413 89 11 voor een afspraak en wij helpen je graag met advies over de juiste voetverzorging.