010 - 413 89 11 info@voetklachten.nl

Over Ons

“The greatest wealth is health.”

We hebben allemaal wel eens last van pijntjes hier en daar en soms lijkt het of ze ineens zijn ontstaan en we er geen grip op hebben. Ik geloof echter dat lichamelijke pijn altijd een oorzaak heeft maar dat we ons soms niet bewust zijn van de oorzaak. Zie pijn als een boodschap van je lichaam dat er ergens iets niet helemaal goed gaat.

Fysieke pijn kent een reeks aan mogelijke oorzaken, denk bijvoorbeeld aan:

 • Overbelasting van je spieren
 • Verkeerde slaaphouding
 • Blessure
 • Langdurig ongezond voedingspatroon
 • Emotionele spanningen

Die laatste zal je misschien verbazen, maar het is wetenschappelijk aangetoond dat emotionele spanningen, zoals stress, ons immuunsysteem verzwakken waardoor we vatbaarder zijn voor kwaaltjes, waaronder spierpijn.

Het ontstaan van Vitalus

Mijn naam is Mischa en ik ben in januari 2019 begonnen met ondernemen. In de beginfase heb ik veel verschillende producten verkocht en eind 2019 begon ik met het verkopen van een massageapparaat. Dit apparaat verkocht goed en na verloop van tijd kreeg ik een aantal reviews terug van klanten waar ik heel blij van werd. Mensen die last hadden van spierknopen en andere pijnklachten vertelden mij dat mijn apparaat ze echt had geholpen in hun herstel. Dit was voor mij de wake-up call om mij verder te gaan verdiepen in deze categorie.

Missie

Leven we in een wereld waar stress een steeds grotere rol gaat spelen? Feit is dat werkgevers en de maatschappij in haar algemeen steeds meer van ons verwacht en dat is duidelijk terug te zien in het aantal burn-outs. In 2015 was de gemiddelde leeftijd dat een man tegen een burn-out aanliep rond de 50 en voor een vrouw rond de 35. Slechts 5 jaar later is dat gemiddelde voor zowel man als vrouw onder de 30 gedoken. Ik vind dit een zeer schokkende ontwikkeling en daarom wil ik mijn steentje bijdragen aan een gezondere en vitalere wereld.

Het is mijn missie om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren ik wil dit bereiken door mensen bewuster te maken van:

 • De helende effecten van massage
 • De voordelen van zelfbehandeling van pijnklachten
 • De werking van het lichaam

Een bezoek aan een massagetherapeut of fysiotherapeut is meestal de beste optie om je klachten te verhelpen, maar jezelf aanleren hoe je effectief pijnklachten verhelpt is een eigenschap die je een leven lang kan gebruiken. 

Zeer complete massage apparaten

Wat wij willen betekenen voor jou

Wanneer je besluit bij ons een aankoop te doen markeert dat het begin van een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin er meer ontspanning is en minder stress. Een hoofdstuk waarin jouw vitaliteit centraal staat. Een hoofdstuk waarin je leert om nog beter voor jezelf te zorgen.

Vitalus is een merk waarbij het niet alleen draait om het verkopen van producten, maar ook om het delen van informatie. Ik zie mezelf als een leergierig persoon die zijn bevindingen graag deelt met anderen. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief als je meer wilt weten over:

 • De helende effecten van massage
 • De werking van het menselijk lichaam
 • De voordelen van zelfbehandeling van pijnklachten
 • Een gezonde leefstijl

Onze belofte

Wij werken hard om een goede bijdrage te leveren voor iets
wat van onschatbare waarde is: jouw gezondheid!
Vital Us Care - Samen Vitaal - Dé Specialist in Massage Apparaten - Over ons - Quote
Z

Altijd gratis advies

Heb je vragen of meer informatie nodig? Wij helpen jou graag verder!

Z

Niet goed? Geld terug!

Wij streven naar 100% tevredenheid. Wil je toch je geld terug? Geen probleem!
Z

Jouw gezondheid telt!

Wordt vitaler & gezonder met onze producten.

Z

Tevreden klanten

Onze klanten waarderen ons o.a. op Bol.com gemiddeld met een 9.0!
Vital Us Care - Samen Vitaal - Dé Specialist in Massage Apparaten - Draadloos massage apparaat voor lichaam - Eigenschappen

Alleen het beste is goed genoeg.

Jouw gezondheid nemen wij heel serieus. Wij besteden daarom veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten alsook het juist gebruik hiervan.

Om deze reden ontvang je van ons altijd uitgebreide toelichting in zowel de handleiding als advies, zodat je zoveel mogelijk hebt aan het gebruiken van onze massage apparaten.

Heb je vragen of hulp nodig? Laat het ons gerust weten want wij helpen je heel graag verder!